Ontwerp

Particulier

Bent u op zoek naar een partner voor het realiseren van een nieuwe tuin, een daktuin, een binnentuin of de renovatie van een verouderde tuin? Steenhaut BV ontwerpt voor u het volledige concept, rekening houdend met uw verwachtingen en wensen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel ontwerp als aanleg van tuinen, begeleiden wij u vanaf het ontwerp van uw tuin, tot, indien gewenst, de eigenlijke aanleg van uw ideale tuin.

Aan de hand van een duidelijke, overzichtelijke offerte weet u bovendien tijdens elke fase wat u mag verwachten en tegen welke prijs.

Kijkt u ook reeds uit naar de fantastische momenten in uw tuin met familie en vrienden, aarzel dan niet contact op te nemen met ons team.

 

Bedrijven

Bent u op zoek naar een partner voor het realiseren van uw bedrijfsomgeving? Steenhaut BV helpt u, of indien gewenst uw architect, graag verder met het ontwerp en/of de aanleg van de ideale omgeving die bijdraagt tot het bereiken van uw eigen doelen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel groenaanleg, grondwerken als wegenisaanleg, realiseren wij voor u alle werken die nodig zijn voor de voltooiing van uw ideale, onderhoudsvriendelijke bedrijfsomgeving. 

Aan de hand van een duidelijke, overzichtelijke meetstaat weet u bovendien tijdens elke fase wat u mag verwachten en tegen welke prijs.

Kijkt u ook reeds uit naar een afgewerkte omgeving voor uw bedrijf, aarzel dan niet contact op te nemen met ons team.