Aanleg

Particulier

Steenhaut BV staat in voor de volledige afwerking van uw tuin. Zo verzorgen wij niet enkele het gras en de beplanting, maar doet u ook op ons beroep voor rioleringswerken, plaatsen van boordstenen, afwerkingselementen en alle mogelijke verhardingen, zoals beton, natuursteentegels, kasseien, grind of houten afwerking.

 

Bedrijven/ Openbare werken

  • Omgevings- en beplantingswerken

De omgevings- en beplantingswerken bepalen mee de uitstraling van uw bedrijf. Bovendien dragen ze ook bij tot de aangename sfeer rond uw bedrijf, zoals een groene omgeving voor de lunch, efficiƫnte en vlot toegankelijke parkeerzones of een veilige en droge fietsstalling.

Steenhaut BV realiseert uw omgeving van A tot Z: grond- en rioleringswerken, verhardingen, afwerking in diverse materiaalsoorten en de groenaanleg.

 

  • Binnentuinen

Een binnentuin schept een bijzondere sfeer in een gebouw. Op enkele vierkante meters kan reeds een oase van rust en groen worden gecreƫerd.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u een passend ontwerp op te maken.

 

  • Daktuinen

Een daktuin biedt naast de onmiskenbaar esthetische voordelen ten opzichte van een klassiek plat dak, ook heel wat praktische voordelen zoals een sterke reductie van de regenwaterafvoer ( tussen 50 en 90%), een langere levensduur en een betere geluidsdemping en isolatie.

Wij staan u hierin graag bij met raad en daad.